Ana içeriğe atla

Grand Theft Auto V TÜRKÇE YAMA

Popüler oyun serisi Grand Theft Auto’nın en popüler oyunu olan Gta 5 oyunu Türkçeleştiren kurulum dosyaları ve rehberi yer almaktadır. 

GTA 5 2015 yılında çıkmasına rağmen popülerliğinden bir şey kaybetmemişe benziyor. 2021 yılında hala Twitch’de izlenme rekorları kırmakta, Steam ve Epic Games’da en çok satılanlar listesinde hala ilk sıralarda yer alarak sürekli yeni oyuncular tarafından satın alınmaya devam ediyor

Teşekkür

GTA 5 oyunun Türkçe çevirisini yapan TechnoGame ekibine ve kurulum dosyasını hazırlayan GTATR ekibine teşekkür ediyoruz.

Türkçe Yama Çeviri Durumu

%100 menü ve %100 altyazı (Çevirmenler tarafından belirtilen çeviri yüzdeleri)

GTA 5 Türkçe Yama Kurulumu

  1. Oyunu kapatın ve ardından konudan indirdiğiniz Türkçe yama dosyasını Winrar ile açın ve masaüstüne bir klasöre çıkartın.
  2. Türkçe yama dosyası içerisinde yer alan ovisetup.exe yazılımını çalıştırın. Next ve Continue seçeneklerine tıklayarak OpenIV kurulumunu tamamlayın. Masaüstüne kısayolu oluşturulacak OpenIV isimli.
  3. Kurulum bitince OpenIV yazılımını çalıştırın. Açılan pencerede Grand Theft Auto V hemen altında Windows’a tıklayın ve 30 sanıye kadar programın yuklenmesini bekleyin.
  4. Program açılacak ardından sırasıyla üst menüde yer alan Tools -> ASI MANAGER tıklayın. Açılan pencerede hem ASI Loader hem OpenIV.ASI yanında bulunan install seçeneğini aktif edin. Onay isterse onaylayın bu işleminizi.
  5. Devamında tekrar başa gelin ve üst menüde Tools seçeneğinden Package Installer tıklayın. İndirdiğiniz kurulum dosyası içerisinde yer alan GTATR – GTA V Turkce Yama v1.7.oiv dosyasını seçin vebutonuna tıklayın. Açılan pencerede Mods Folder seçeneğini işaretleyin. Kurulum 1-2 dakika sürebilir sabırlı olun.
  6. Kurulum tamamlandı. Oyun içi altyazıları aktif etmek için. Oyun ayarlarından aktif etmelisiniz.

Uyarı: GTA ONLINE girerken Türkçe yamayı pasif hale getirmelisiniz. Hikaye modunu rahatlıkla Türkçe oynayabilirsiniz, GTA 5 Türkçe yama ban sebebi değildir hikaye modunu oynarken. Devamında Türkçe Yama nasıl pasif edilir onu anlatalım.

GTA 5 Türkçe Yama Pasif Hale Getirme

    1. Oyunu kapattıktan sonra kurmuş olduğunuz OpenIV yazılımını tekrar çalıştırın.
    2. Yukarıda yer alan Tools altında ASI MANAGER‘e tıklayın.
    3. Açılan Pencerede ASI Loader‘in yanında Unistall‘a tıklayın. Türkçe yamayı silmez sadece pasif hale getirir.
    4. Tüm pencereleri kapatın ve oyunu başlatabilirsiniz.

TÜRKÇE YAMAYI TEKRAR AKTİF hale getirmek için ASI Loader’ın yanında bulunan seçeneği tekrar tıklamalısınız.

GTA 5 Türkçe Yama İNDİR

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Wordpress Domain Değiştirme SQL kodları

Wordpress sitenizin domain değişikliği oldukça basit.İlk olarak Ftp üzerinden dosya yedeğinizi sunucuya yükleyin. Ardından phpmyadmin üzerinden mysql veritabanını upload ettikten sonra veritabanı adına tıklayın. sql menüsüne tıklayın açılan pencerede içerisinde bu kodları çalıştırın. Domain isimlerini kendi site isminize göre değiştirmeyi unutmayın. UPDATE wp_options SET option_value = replace(option_value, 'http://www.eskialanadi.com', 'http://www.yenialanadi.com') WHERE option_name = 'home' OR option_name = 'siteurl'; UPDATE wp_posts SET guid = replace(guid, 'http://www.eskialanadi.com','http://www.yenialanadi.com'); UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'http://www.eskialanadi.com', 'http://www.yenialanadi.com');

9 Adımda Mobil Oyun Yapın

1. Fikir Bulma: İyi bir mobil oyun yapmak için öncelikle bir fikir bulmanız gerekiyor. Bu fikirler oyun dünyasından veya günlük hayattan olabilir. Önemli olan oyunun ilgi çekici, eğlenceli ve yenilikçi olmasıdır. Örneğin günlük hayatınızda gördüğünüz veyaşadığınız bir konuyu senaryolaştırmaya çalışmaktan başlayabilirsiniz. 2. Araştırma: Fikirlerinizi geliştirirken piyasada benzer oyunlar olup olmadığını araştırmalısınız. Bu, oyunu yaparken karşılaşabileceğiniz sorunları önlemenize veya oyunu daha da geliştirmenize yardımcı olacaktır. 3. Platform Seçimi: Mobil oyun yaparken, hangi platformu seçeceğinize karar vermeniz gerekiyor. iOS, Android veya hem iOS hem de Android için mi olacak? Karar vermeden önce her platformun avantajları ve dezavantajları hakkında araştırma yapmalısınız. 4. Oyun Motoru: Mobil oyun geliştirmek için bir oyun motoru seçmeniz gerekiyor. Oyun motorları size arayüz, animasyon, fizik motoru, öğe yönetimi ve kullanıcı arayüzü gibi birçok özelliği sağlayacaktır. Un

PHP Yazılım Dilinin Tarihçesi

PHP ilk olarak 1994 yılında Danimarkalı bir geliştirici olan Rasmus Lerdorf tarafından yazılmıştır. Lerdorf, açık kaynaklı bir web geliştirme aracı olarak başlangıçta kendi ihtiyaçları için kullanmıştır. İlk oluşturulan program, kişisel web sayfasında ziyaretçi sayısını izlemek için bir CGI programıydı. İlk başlarda bu dil ile sınırlı işlemler yapılabiliyordu. 1995 yılında PHP, yeni bir versiyon ile saklanan form verilerini işleyebilen bir dil haline geldi. Bu, web geliştiricilerin sayfa verilerini kaydetmek için ilk kez bir yol sunması açısından önemli bir gelişme oldu. PHP 1997’de PHP 3 çıktı ve bu sürüm, PHP’nin önemli bir dönüm noktası haline geldi çünkü Artifex Software tarafından yazılan ve PHP’nin daha hızlı çalışmasını sağlayan bir motor olan Zend Engine kullanılmıştır. PHP 4, 2000 yılında piyasaya sürüldü ve bu sürümde, PHP’nin HTML ile birleştirilmesi için yeni bir yöntem olan PHP etiketi tanıtıldı ve bu kod bloklarını daha okunaklı hale getirdi. Ayrıca, PHP artık sınıfları v